30 вересня на українському телеканалі "1+1" показали шостий випуск популярного телепроекту "Танці з зірками", який був присвячений дитячій тематиці. На честь цього в закулісній рубриці #BACKSTAGE ведучий Артем Гагарін вперше був зі своєю дочкою Поліною, яка дебютувала в ролі співведучої.

Так, маленька Поліна допомагала відомому татові проводити свою постійну рубрику про танцювальний проект. Співведуча Артема Гагаріна була настільки рада зустрічі з ведучою балкона і популярною українською співачкою Надею Дорофєєвою, що не розгубилася і відразу вирішила задати провокаційне питання: "Надіє, а коли у тебе з'являться дітки?".

Надя Дорофєєва

У свою чергу Дорофєєва не розгубилася і відповіла на питання, яке цікавить багатьох її шанувальників.

"Спасибі за відмінне питання! Це моє улюблене питання! Найпопулярніше питання! Ми з Вовою хочемо дітей і вважаємо, що це найпрекрасніше, що може бути в житті. І ми б хотіли таку прекрасну дівчинку... Я думаю, що як Бог дасть", - сказала співачка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тоді Артем Гагарін кумедно пожартував, що може на вихідні віддавати свою доньку на виховання Наді Дорофєєвій та її чоловікові Володимиру Дантесу. А Дантес замість запуску власного влога краще б пішов на нормальну роботу.

"Завдяки цьому влогу ми хоча б бачимося з ним вдома, я так рада, що він безробітний! Дякую, Вово!", - посміялася Надя.

Надя Дорофєєва

Як відомо, в рубриці #BACKSTAGE, яку щотижня веде шоумен Артем Гагарін, запрошені зірки і учасники шоу відверто розповідають подробиці свого життя. Саме в цьому шоу можна почути і побачити, чим оповитий закулісний світ телепроекту "Танці з зірками".

Нагадаємо, що на "Танцях з зірками" Дорофєєва "зламала" турнірну таблицю і мізки українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, телеведуча Леся Нікітюк, яка активно бере участь в шоу "Танці з зірками", днями викликала справжній фурор.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк вирішила показати всім фанатам, що відбувається за лаштунками шоу "Танці з зірками" і як проходять підготовки до виходу на паркет.