Популярний український артист Андрій Данилко у вівторок, 2 жовтня, відвяткував своє 45-річчя.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

У рамках інтерв’ю до ювілею творець одіозної Сердючки відверто розповів про шкідливі звички і проблеми зі здоров’ям.

Головними вадами, які не дають йому повноцінно жити, Данилко назвав пристрасть до алкоголю і їжі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Хотів би кардинально змінити ставлення до харчування та алкоголю. Я можу два дні протриматися. Але потім – то компанія, то який-небудь привід. Навіть на роботі буває. Гості заходять у гримерку: одна чарочка, друга, і вже не можеш зупинитися. Звичайно, нічого в цьому доброго немає. Впливає і на здоров’я, і ​​на зовнішній вигляд. Якщо перераховувати всі болячки, які приходять згодом, то... Зрозуміло, що мені вже не 15 років. Я дивуюся, як раніше ми в гуртожитку гуляли: була мода на польські міцні напої, всі види хотілося спробувати. Чорт зна що, хімія. Пили ввечері, а вранці вже на парах. Як ?!", – розповів Данилко.

Варто додати, що Данилко заявив про те, що вже наступного року відправляється в тур, який стане прощальним. Артист не раз ділився планами відмовитися від популярного образу.

Вєрка Сердючка
Вєрка Сердючка

Нагадаємо, нещодавно український артист Андрій Данилко зізнався й у досить дивних для звичайних людей речах. В коментарі "Гордон" він розповів, що найулюбленішим місцем вважає зовсім не сцену і навіть не стіни рідної квартири, а кладовище.

Вірка Сердючка
Вірка Сердючка


Як писав раніше Знай.ua, Андрій Данилко зробив неоднозначну заяву про свій відхід зі сцени.

Він повідомив, що втомився, страждає від провалів у пам'яті і не може випустити новий продукт. У зв'язку з цим усім йому необхідно зробити перерву.

Іти зі сцени чи ні? Питання залишається відкритим. Сам же співак прокоментував це так:

"Вєрка Сердючка — зірка. Вона може оголосити прощальний тур, а потім повернутися знову. Це в стилі зірок. Зараз ми прощаємось, але ще зустрінемося", - заявив Данилко.


Також Знай.ua писав про те, що нещодавно популярний український артист Андрій Данилко, відомий усім, як Вєрка Сердючка, засвітився на великому концерті в Росії.