Російську телеведучу Альону Водонаєву привернуло перше після публічної зради звернення чоловіка Ані Лорак Мурата, що той розмістив у своєму мікроблозі в день народження дружини.

Олена Водонаєва
Олена Водонаєва

"Минулого тижня чоловік однієї з найбажаніших жінок нашої естради Ані Лорак перервав мовчання: Мурат вперше публічно згадав про дружину після свого знаменитого адюльтеру в київському караоке. Згадав не просто так, а в честь дня народження. Відразу уточню: ні, вибачень у його зверненні не було, тільки "ванільні" визнання. Коментарі до своєї публікації він, звичайно, закрив, щоб правда не муляла очі", - сказала Водонаєва.

Альона Водонаєва
Альона Водонаєва

Телеведуча сказала, що нікому не бажає бути на місці Ані Лорак.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ось уявіть себе на місці Каро­ліни - чого після такої публічної підстави ви будете чекати від свого чоловіка? Звичайно, вибачень! Якщо у тебе вистачило сміливості на людях обжиматися з коханкою, то будь добрий відповісти за свої дії, а не намагатися підсолодити пілюлю публікацією сімейних фотографій з ніжними підписами", - сказала Водонаєва.

Ані Лорак
Ані Лорак

Раніше повідомлялося, що розчарована сімейним життям Ані Лорак відверто розповіла, як треба вибирати чоловіків. Нещодавно стало відомо, що чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, зраджує співачці. Його привселюдно зловили на зраді. Мурат не став виправдовуватися, визнавши свою провину.

Повідомляється також про те, що він знімав для коханки елітну квартиру. Ані Лорак не стала піднімати гучних скандалів. Вона просто перестала з'являтися на заходах з обручкою на безіменному пальці.

Ані Лорак
Ані Лорак

"Я думаю, якщо жінка хоче бути з чоловіком і дала йому про це зрозуміти, а він не готовий, тоді треба прощатися. Тому що дива не станеться. Це просто не ваш чоловік" заявила артистка.

Нагадаємо, доктора відверто розповіли, що чекає старіючу Ані Лорак в найближчому майбутньому.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Лорак приїхала в Київ і сховалася на "Інтері", українці в сказі.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак після зради чоловіка розповіла, як правильно будувати стосунки.