Зірка культового серіалу «Гра престолів» Софі Тернер знаходиться в тривалих стосунках з американським співаком Джо Джонасом. Пара зустрічається два роки, однак шанувальники жодного разу не бачили їх разом, хіба що на фото, зроблених папараці. Британська актриса в інтерв'ю неохоче розповідає про особисте життя і часто переводить тему в сторону кар'єри.

Так, ще в жовтні 2017 року Софі і Джо оголосили про заручини, але разом вийшли в світ тільки 2 жовтня 2018 року. Приводом став заключний показ Тижня моди в Парижі від легендарного бренду Louis Vuitton. Хоча наречений і наречена часто відвідували одні і ті ж заходи, як пара на червоній доріжці вони з'явилися вперше.

Знаменитості вибрали тотал-лук Louis Vuitton, адже Санса Старк є давньою прихильницею бренду і навіть була його обличчям. Актриса одягла сіру блискучу спідницю і чорний топ з декоративними елементами, доповнивши образ високими ботфортами на низькому ходу з золотою підошвою. Варто відзначити, що в Instagram не оцінили незвичайну сумку – багатьом вона нагадала відро для сміття або бідон. Джо Джонас ж обрав класичний сірий костюм і чорну водолазку.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в Америці відбулося вручення щорічної премії Creative Arts Emmy Awards. Головним переможцем у ній став серіал "Гра престолів".

Також трейлер фінального сезону "Гри престолів" з'явився в мережі.

А ще Серсея Ланністер віддала старий боржок злісним хейтрам.