Популярна українська співачка Тіна Кароль продовжує радувати своїх шанувальників. Цього разу зірка вирішила продемонструвати, які вправи вона робить для підтримки свого тіла у формі.

Відповідне відео було опубліковано на сторінці фан-групи Тіни Кароль в Instagram.

"Домашнє тренування Тіни Кароль" написали шанувальники співачки під ефектним відео

Для того, щоб дивувати своїх фанатів сексапільними латексними нарядами, співачка старанно працює над собою і щодня вдосконалює фігуру. Одна з ефективних вправ, якими користується співачка, – стрибки зі скакалкою з присіданням.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Підписники оцінили спритність і спортивну вправність зірки. В коментарях вони залишили багато приємних слів про Кароль. Звичайно ж знайшлися і такі, хто засумнівався в справжності відео. Фанати відзначили, що блондинка на відео зовсім не Тіна, так як не показує свого обличчя.

Нагадаємо, українська співачка Тіна Кароль поповнила свою сторінку в Instagram серією нових знімків. Знімки вийшли дуже чуттєвими, незвичайними і зворушливими. Співачка попросила фанатів описати, що вони відчувають, коли дивляться на ці фото.

Думка передплатників зацікавило Тіну Кароль, бо стало цікаво як люди ставляться до такого роду зображенню. На фото Кароль з'явилася в незвичайному форматі, ніжна, красива, мила, душевна - фанати з захопленням коментували не скупилися комплементами.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", українська музична виконавиця Тіна Кароль продемонструвала свій знімок з фотосесії в Instagram. До речі, на фотографії вона дивиться в камеру, в кадрі тільки її обличчя. У неї томний погляд, полуопущенные вії, вона тримає руки біля обличчя і покусує мізинець.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що не так давно Тіна Кароль почала викладати в свій профіль фотографії з нової ніжної фотосесії. Шанувальники відзначили посвіжілий і щасливий вигляд своєї улюбленої виконавиці.