Відома російська телеведуча Дана Борисова відверто зізналася у своїй наркозалежності. Так, на питання підписниці в Instagram, на якій дієті сидить пивица, вона небагатослівно відповіла "На амфетамінової".

Пізніше шокуюче визнання телеведучої стало предметом обговорення в Мережі. Наприклад, блогер Олена Міро розкритикувала телезірку за зайву відвертість.

Дівчина впевнена, що Борисова завдає шкоди своїй дочці такими виливами. Миро вважає, що це зашкодить психіці дівчинки і спотворить її світосприйняття.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У зв'язку з цим Лена сказала, що наркотики дійсно велике зло. Вона заявила, що після визнання Дани Борисової готова вступити в фонд по боротьбі з "цим злом".

Раніше ми також писали, що скандал стосунків Дани Борисової та Олександра Морозова не вщухає. Телеведуча подала на колишнього коханого заяву в слідчий комітет.

Варто накомнить, що пару років тому російські ЗМІ повідомляли, що Борисова виходить заміж за хокеїста Морозова. Однак це виявилося лише заздалегідь спланованим піар-ходом. Борисова сама загрузла у фінансових проблемах, хоча їй обіцяли заробіток. Морозов нібито подарував Дані машину за п'ять мільйонів. Але за кермо Борисова так жодного разу не сіла. Як з'ясувалося, автомобіль марки Volvo був узятий в автосалоні для зйомки реклами.

Та ж ситуація повторилася і з кільцем, яке Морозов збирався надіти телеведучій на безіменний палець в ефірі одного з популярний російських ток-шоу. За участь в шоу парі також заплатили, але і кільце довелося повернути в магазин. Коли протягом кількох місяців Дана Борисова так і не отримала своїх грошей, вона припинила співпрацю.

Також стало відомо, що російська телеведуча Дана Борисова вирішила поліпшити зовнішній вигляд і звернулася за допомогою до пластичного хірурга.

Нагадаємо, Дану Борисову понівечив пластичний хірург.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Дана Борисова залишила передсмертну записку.

Також портал "Знай.uа" передавав, що Дана Борисова вийшла з депресії і показала своє понівечене обличчя.