Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість в черговий раз прорекламувала заміський клуб, який розташований недалеко від її будинку. Так. артистка вирішила не використовувати тренажер за призначенням і просто розсілася на ньому в шпагаті.

"Прекрасний спортивний день в улюбленому @goldenlion.club 💃🏼", - почала розхвалювати зал Волочкова. Фолловери залишилися в шоці: "Порвеш промежину і розсмішиш публіку", "Ну прям картина" Настя на снаряді для тортур" 😆😆😆😆", "не зрозуміло, навіщо пуанти в тренажерному залі?" "Ой, та дурища ж ти, Наська, це тренажер, його по-іншому використовують! Попроси інструктора-він знає як правильно🤓", "балерини в тренажерний зал ходять на пуантах,кухарі з половниками,лікарі-зі скальпелем,двірники з мітлами...", "Матінка-шпагатінка", "Прям на розп'яття!!!", "А на стелі можна?".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчасте і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.