Фотографії Анастасії Волочкової завжди вражають і навіть хвилюють її фанатів

Здавалося б, балерина завжди намагається прославлятися своїми неоднозначними знімками. Крім захоплених відгуків зустрічаються і більш гострі, дискусійні або навіть хвилюючі.


На цей раз Волочкова здивувала всій своїм шпагатом. На думку користувачів соцмереж, така експериментальна поза може опинитися в один момент небезпечною для життя балерини. Вважає Волочкова такий шпагат небезпечним, невідомо. Оскільки вона продовжує дивувати публіку, найімовірніше, нічого страшного для неї в цьому немає. Останнім часом російські знаменитості шикируют своїми витівками.


На просторах інтернету пози для фото неодноразово пробуджували мережу. Таку позу назвали навіть її улюбленою не тільки для вдалих фотографій, але і “для життя”. Користувачі почали піднімати інтимні питання, що стосуються цілісності промежини Волочкової. Також деякі схиляються думки, що балерина останнім часом не в формі, тому такі експерименти можуть закінчитися сумно.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фанати радять уникати подібних екстремальних тренувань або ж відновити свою форму. Тільки фізична підготовка здатна запобігти розтяжки і серйозні травми.

Останнім часом навколо російської балерини багато скандалів. Репутація Волочкової з кожним разом стає все гірше.

Нагадаємо, що раніше Знай.uа писав про те, що Волочкова розкинула ноги в камері тортур. Таким чином знаменитість в черговий раз прорекламувала заміський клуб, який розташований недалеко від її будинку. Вона вирішила не використовувати тренажер за призначенням і просто розсілася на ньому в шпагаті. Реклама була не дуже вдалою, адже в мережі її розкритикували.


Знай.uа повідомляв, що Волочкову назвали грубою жінкою легкої поведінки. Так, артистка показала портретний знімок, на якому в очі шанувальникам кинулися надто виразні чорні брови. Її почали порівнювати з різними кумедними персонажами, а фанати не на жарт здивувалися новому образу балерини.