Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати масажний салон, проте зробила це у дуже незвичний спосіб. Так, сукню артистки знову розкритикували за коротку довжину, а обличчя - за опухлий вид.

"Затишна обстановка салону «Ангел» в улюбленому нашому @novahoff.hotel І масажисти тут вищого класу! 👍🏼", - похвалилася Волочкова. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Реклама притону", "Анастасія, ви одягнули майку, а штани забули", "Піду святою водою очі закапаю... може розвижу ЦЕ.", "П'яний чорнослив", "Анастасія, вибачте заради Бога, але найміть собі вже стиліста. Ви блядь в цьому 👗. Платтям, це навіть язик не повертається назвати", "Масажисти вам залишки мозку промассажували і вони розтеклися...мені вас шкода.", "Смаку немає, почуття ритму немає, жіночності немає...прям Біда((", "Боже мій,що за дитяче плаття? Просто жах !😂😂🙈".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання знаменитість обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.