У Дніпрі помітили напівголого чоловіка, який розгулював по вулиці. Чому чоловік був одягнений не по погоді, навіщо хотів привернути увагу до своєї персони залишається загадкою. Сам чоловік ситуацію ніяк не коментував. Перехожі пізнали у незнайомцеві Олега Винника, але це виявився не він.

Пішохід просто прогулювався в одних шортах і босоніж. Хочеться відзначити, що погода в цей день була жахлива - сильні пориви вітру та й сонечко весь час ховалось за хмарами. Але наш герой не поспішаючи рухався по своєму маршруту, не звертаючи уваги на здивовані погляди перехожих.

Фото цікавого перехожого потрапили в Instagram . Незвичайний пішохід зацікавив користувачів в мережі. Читачі соцмережі зробили припущення, що чоловік загартовується, або їде на серфінг. Але найсмішнішим виявився коментар про Олега Винника.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Сподіваємося, голий незнайомець без проблем дістався до пункту призначення і вже одягнув теплі речі. Адже осінь в самому розпалі і теплом радувати не збирається. Хоч мета голого подорожнього залишилася для всіх таємницею, але настрій хлопець явно всім поліпшив. Можливо, хлопець дійсно вирішив поліпшити здоров'я і просто загартовується.

"Знай.ua": "Я був про нього кращої думки. Він мені настільки бридкий": Олег Винник не на жарт розлютив прихильниць, мережа в гніві. Заспівати пісню спочатку запропонувала інша суддя шоу - Настя Каменських. В ході виступу вона витягла Вінника на сцену – хотіла заспівати з ним разом. Але популярний співак заявив, що не знає слів і підспівав лише приспів.

"Знай.ua": "Поки тривають бойові дії на Донбасі, а Крим – під анексією, їздити в Росію з концертами не має морального права жоден свідомий український артист. Таку позицію в ефірі одного з українських телеканалів нещодавно висловив співак Олег Винник.

"Знай.ua": Винник не стримався і показав своє справжнє обличчя, Україна застигла в шоці. Зокрема, між учасницею шоу Ольгою Сорочинською і Олегом Вінником виник певний конфліктах, при якому співак у вельми неоднозначною формі висловився про виступ дівчини.