Ні для кого не секрет, що коли популярність Павла Зіброва пішла на спад, старіючий естрадний співак, Народний артист України почав активно освоювати Instagram, а разом з ним молодіжні тренди. Артист раз у раз з'являється в різних сучасних шоу, часто гумористичних і при цьому виглядає цілком природно. Швидше за все, не падати духом артистові допомагає відмінне почуття гумору.

Так, днями артист в черговий раз здивував своїх шанувальників незвичайним перевтіленням. Цього разу Павло Зібров приміряв на себе образ легендарного казкового персонажа з саги про Гаррі Поттера професора Дамблдора. Треба сказати, що косплей вийшов вельми правдоподібним і наробив галасу в соцмережах і засобах масової інформації.

"Я думаю, майже кожен з вас відразу ж впізнав чарівника Дамблдора в моєму виконанні! А чи вгадаєте, що я задумав і чому саме в цьому образі? Маленька підказка – моїм напарником став Андрій Немодрук. Пишіть ваші варіанти у коментарі, друзі", - написав він у підписі до фото.

Шанувальники оцінили крутий косплей артиста, про що написали в коментарях. Деякі попросили контакти гримера, а деякі просили начаклувати грошей і виконати бажання.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Начаклуйте мені грошей, а то холодно і зарплати навряд чи вистачить за газ заплатити. Ну або Аваду Кедавру у мене, щоб не мучився", "Супер грим", "Підкажіть будь ласка контакти гримера. Мені потрібен саме цей образ. Заздалегідь вам вдячна!", "Вас в який тільки образ не втілюють і все одно ви просто неперевершений! Я впевнений, ви станете самим відомим актором серед всіх сучасних", "Зібрембо", "Агонь", - пишуть шанувальники в коментарях до фотографії.

Нагадаємо, Зібров розповів, чому олігархи закидають його грошима.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ангели Зіброва Астаф'єва і Камінська зробили з легендою щось гаряче.

Також портал "Знай.uа" писав, що Камінська згадала шкільні роки з Зібровим і Астаф'євою.