Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно.

Так, в цей раз Анастасія виклала у своєму Instagram відео, на якому вона розчепірившись зав'язує пуанти на ногах, паралельно розповідаючи, що її запросили на свято. Мова йде про професійне свято – День учителя, який відзначають у першу неділю жовтня.

"По запрошенню голови Підмосковного міста Руза Максима Вікторовича Тарханова я сьогодні приїхала станцювати наш концерт у День Вчителя", - підписала відео Волочкова.

Крім дивної пози, в якій скрючилась балерина разом зі своїми пуантами, дивно виглядають діти, які стоять на задньому фоні за спиною Волочкової. Майже десяток дівчаток стоять, як на шкільній лінійці і мило посміхаються, поки балерина взувається.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На відео Волочкова хвалиться, що її запросили виступити на святі в місті Руза. Також зірка привітала вчителів з прийдешнім професійним святом. Балерина пообіцяла дітям за спиною сфотографуватися з нею і подарувати всім свій виступ.

Раніше повідомлялося, що Волочкова нарешті виклала нормальне фото, але і тут не обійшлося без скандалу. Цього разу Анастасія виклала фото, яке приємно здивувало шанувальників. Як не дивно, але на ньому немає вже звичних всім вульгарних шпагатів балерини чи оголеного тіла з немитою головою. Треба визнати, що знімок досить-таки симпатичний і навіть милий.

Але не всі так захоплюються Волочковою. Конкретно в цьому випадку користувачі мають претензії до брів артистки. Багатьом її брови здалися неприродними. І це, напевно, справедливо, адже сама Настя блондинка, а брови намалювала чорні.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова вивалила груди прямо в храмі.