Легенда радянської естради Алла Пугачова після майже десятирічної перерви планує повернутися на велику сцену і представити публіці новий кліп.

"Алла дуже переживає, що дуже давно не знімалася", - розповів порталу Dni.ru стиліст співачки Алішер, який допомагав їй у роботі над кліпом.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

З нагоди 70-річчя артистка планує концерти як в Росії, так і закордоном. Пугачова дасть 20 сольних концертів, які відбудуться в Росії, Ізраїлі, Німеччині і США. У рамках відновлення концертної діяльності співачка навіть звернулася до відомого поета Іллі Рєзніка за новим хітом.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

"Думаю, Пугачова повернеться на сцену. Вона супер! Вся справа в новому репертуарі, а наші пісні – вічні, вони живуть вже 30-40 років", – заявив Резнік.

Офіційної інформації про концерти поки в ЗМІ не з'являлося, але стиліст уже заявив, що готує образ Примадонни до ювілею, який відбудеться у квітні 2019 року.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

"Костюми для Алли Борисівни ми робимо постійно, але до сольника за ним ще не добралися – поки записуємо пісні", - розповів Алішер.

Як раніше писав портал, відомий російський гуморист і чоловік примадонни Алли Пугачової Максим Галкін на весь Instagram показав, який він господар у своєму домі. Так, артист виклав відео, на якому він чистить фонтан у дворі свого особняка. Хто знімав ролик не відомо, але у кадрі також з'являється син Пугачової і Галкіна – Гаррі.

На відео гуморист у домашньому одязі – спортивках і толстовці – вміло і по-господарськи розчищає дно фонтану і паралельно коментує всі свої дії. Час від часу камера піднімається вгору, де на ганку стоїть Гаррі і щось підказує батькові. Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати праці Максима Галкіна.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Також ми повідомляли, що не так давно зіркова пара шокувала своїх шанувальників, заявивши, що вони всією родиною переїжджають на постійне місце проживання в Кіпр. Але чутки були відразу ж розвінчані. Проте пізніше фанати вирішили, що вибір впаде на Україну.

Нагадаємо, Пугачова у підлітковому міні-спідниці налякала фанатів худобою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Галкін показав, як потрібно поводитися зі старої шваброю.

Також портал "Знай.uа" повідомляв ,що Пугачова з Галкіним пакують валізи в Україну.