Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", відвідала прем'єру шпигунської комедії "Агент Джонні Інгліш 3.0" у Лондоні. Фотографії з заходу Куриленко розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Для світського виходу 38-річна модель і актриса одягла шкіряні штани від італійського бренду Attico і його ж рожевий топ з пір'я. Образ зірка доповнила босоніжками бірюзового кольору на тонкій шпильці і недбалою укладкою.

На сторінці Ольги з'явилося фото з закулісся прем'єри, а також з актором Аткінсоном Роуеном, якій більше відомий своєю роллю в телесеріалі "Містер Бін" і який зіграв головну роль у стрічці "Агент Джонні Інгліш 3.0".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома голлівудська актриса і модель українського походження Ольга Куриленко з'явилася на обкладинці італійської версії модного глянсового журналу Grazia.

Відповідне фото з'явилося на сторінці журналу в Instagram. На знімку модель позує в прозорій сукні на бретельках темно-синього кольору, повністю розшитій каменями. У Куриленко розпущене завите волосся. Образ підкреслює макіяж в нюдових тонах.

Як відомо, Ольга Куриленко народилася в Бердянську Запорізької області. У віці 16 років їй запропонували роботу в Парижі, а трохи пізніше дівчина підписала контракт з агентством Madison. Коли Олі виповнилося 18 років, вона з'явилася на обкладинці таких відомих глянців, як Glamour, ELLE, Marie Claire і Vogue. Також Куриленко відома роллю подруги Джеймса Бонда у фільмі про агента 007.

Нагадаємо дівчину Джеймса Бонда помітили в магазині Бердянська. Актриса сказала, що такого міста треба втікати.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.