Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала прикрасила український глянцевий журнал. Так, головною героїнею нового номера журналу "Отдохни" стала молода мама Джамала, яка після пологів швидко повернулася в колишню форму, а також повернулася до творчої роботи.

Про це стало відомо з мікроблогу артистки в соціальній мережі Instagram, де співачка розмістила фото обкладинки. Відомо також, що Джамала дала ексклюзивне інтерв'ю журналістам видання.

На обкладинці журналу переможниця "Євробачення" з'явилася в лаконічній сукні чорного кольору з глибоким декольте. По фото видно, що Джамала перебуває в чудовій формі, незважаючи на те, що не так давно народила сина. Шанувальники співачки, яким вона широко посміхається з обкладинки глянцю, засипали Джамалу компліментами і пообіцяли обов'язково придбати номер журналу з її інтерв'ю.

Раніше повідомлялося, що, Джамала постала перед шанувальниками у незвичному образі. Фото з новим іміджем співачка показала на своїй сторінці в Instagram. На опублікованому знімку Джамала позує в строкатому чорно-білому картатому пальті, а в руці тримає собачку. Але більше всього користувачів здивувала незвичайна зачіска зірки. На фото Джамала з короткою стрижкою і розпатланою укладкою. Швидше за все – це перука, але шанувальники відзначили, що такий образ дуже личить молодій мамі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ми також писали, що новий кліп Джамали змусить повірити в себе кожного українця. Джамала презентувала новий кліп на пісню "Крила". Режисером виступила Ганна Копилова, яка раніше працювала з артисткою під час підготовки ролика "Шлях додому", і знімала кліпи для Бумбокс і Ріаnобой. Співачка пояснила, що "Крила" – це пісня з глибоким змістом, вона про підтримку, якої потребує кожна людина без винятку.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.