Всесвітньо відома американська супермодель Сінді Кроуфорд, не дивлячись на свій солідний вік залишається цікавою для модних глянців і іменитих дизайнерів. Так, у свої 52 роки Кроуфорд стала головною героїнею ювілейного номера іспанського Vogue, який відзначив 30-ліття.

Легенда світової модної індустрії з'явилася на сторінках спецвипуску видання в образах з нових колекцій преміальних брендів, включаючи Saint Laurent, Ralph Lauren, D&G і Marc Jacobs. Автором нових приголомшливих знімків Кроуфорд виступив відомий аргентинський фотограф Себастьян Фаєна, який знімав супермодель на мальовничому березі біля моря.

І хоча журнал Vogue з Сінді Кроуфорд вже вийшов і шанувальники змогли його придбати і вдосталь помилуватися чуттєвою красунею, модель вирішила ще раз похвалитися крутою фотосесією. Так, на своїй сторінці в Instagram Сінді опублікувала пристрасні чорно-білі знімки з фотосету для Vogue.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На опублікованих фотографіях модель зображена в блискучому платті на тонких бретелях і з сережками-кільцями у вухах. В кадр Сінді не дивиться, але все одно виглядає дуже сексуальною.

Як відомо, супермодель з ідеальним тілом повинна постійно стежити за своїм раціоном. Сінді Кроуфорд розробила для себе строгу, але дієву дієту, якої дотримується вже багато років. Її прихильниці, які вже випробували на собі даний раціон, відзначають його безумовну ефективність.

Підхід системи живлення Сінді Кроуфорд базується на головному правилі: в меню повинен бути овочевий суп. Рідке блюдо — основа раціону, а далі всі продукти підбираються виходячи з індивідуальних смаків. До того ж, модель вживає багато сирих фруктів і овочів.

Нагадаємо, Сінді Кроуфорд показала, як не нудьгувати влітку. Легендарна модель показала смішний ролик з молодості.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Костромічева поділилася секретами ідеального макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Водянова з "покерфейсом" вийшла в люди у дивному вбранні.