Всесвітньо відомий британський рок-музикант Оззі Осборн скасував концерт через термінову операцію. Виступ мав відбутися у місті Маунтін-В'ю (Каліфорнія), в амфітеатрі Shoreline.

Легендарний артист відправився до лікарні через проблеми з рукою, його прооперували в суботу, 6 жовтня. Про це співак відписав фанам на своїй сторінці у Instagram. Виявилося, що знадобилася операція через те, що в руку потрапила інфекція.

Музикант пробуде в клініці Лос-Анджелеса кілька днів, оскільки після операції йому необхідно додаткове лікування. Незважаючи на серйозність ситуації, Оззі в своєму репертуарі: викладає фото з лікарні, де показує прооперовану руку і морозиво.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Відчуваю себе краще після операції. Допомогло морозиво", – лаконічно підписався артист.

Зазначимо, що скасований концерт став частиною прощального туру No More Tours 2. Представники музиканта наголосили, що програма продовжиться з 10 жовтня.

Нагадаємо, користувачі мережі з хвилюванням стежать за станом здоров'я Миколи Носкова. Нещодавно стало відомо про справжню причину госпіталізації артиста.

Як повідомляв Знай.uа, відомий російський співак 38-річний співак Стас П'єха, онук Едіти П'єхи, став гостем програми "Доля людини". Відомо, що в ефірі цієї телепрограми співак на весь світ зізнався, що в минулому страждав від наркозалежності і більше того був на межі життя і смерті.

Також Знай.uа писав про те, що в 21 столітті, в еру інтернету дуже легко ввести когось в оману. Іноді на гачок траплялися навіть впливові ЗМІ, які публікували неперевірену інформацію про смерть тих чи інших зірок.