Днями у ЗМІ проочилася інформація про те, що українська співачка Ані Лорак таки подала до суду з приводу розлучення із чоловіком-зрадником Муратом Налчаджиоглу.

Ані Лорак
Ані Лорак

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на джерело у нотаріальних органах Києва.

Стало відомо, що співачка ініціювала процес розлучення буквально декілька днів тому. Її нотаріуси отримали припис від самої поп-зірки.

Ані Лорак
Ані Лорак

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У ньому наводиться перелік об'єктів нерухомості, які належать Лорак, а також повідомлення про те, що будь-які дії з цією власністю на даний момент виключаються до подальшого розпорядження співачки.

Тобто, можна зробити висновок, що Ані Лорак починає шлюборозлучний процес і страхується від небажаного варіанти розподілу майна, який їм з чоловіком треба буде пройти.

Ані Лорак
Ані Лорак

Нагадаємо, скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила похвалитися фанатам в Instagram, що стала членом журі нового сезону російського шоу "Голос. Перезавантаження".

Відповідне фото співачка опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі.

У публікації Лорак з'явився постер, на якому зображений новий склад членів журі російського пісенного шоу "Голос. Перезавантаження". Так, колегами Ані в талант-шоу стали Баста, Костянтин Меладзе та Сергій Шнуров. Треба сказати, що піарники російського телеканалу вибрали не найвдаліші фото для рекламного постера.


Як писав раніше Знай.ua, вся Україна із хвилюванням стежила за подробицями особистого життя Ані Лорак, яке була сповнена труднощів і скандалів.

Нещодавно в мережі з'явилася новина, яка розставила всі крапки над "і".

Ані Лорак
Ані Лорак


Також Знай.ua писав про те, що відома українська запроданка Ані Лорак, яка живе і активно виступає в Росії, розлютила мережу виступом в українській столиці.