В гонитві за молодістю і красою, багато жінок готові витрачати величезні гроші і навіть лягати під ніж хірурга. Однак, пластичні операції часто мають зворотний ефект і перетворюють жінок на бездушних ляльок. Читайте в матеріалі Clutch про знаменитостей, які в гонитві за молодістю втратили залишки краси.

Кім Бесінджер, 64 роки

Звичайно, у 64 роки ніхто не буде виглядати як дівчинка, але зберегти шарм елегантного віку можна. Одна з найкрасивіших жінок Голлівуду Кім Бейсінгер розчарувала своїх шанувальників перетворенням. Фахівці стверджують, що вона пережила кілька серйозних операцій.

Рене Зеллвегер, 49 років

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обличчя Бріджит Джонс ніколи не було ідеальним, але завжди запам'ятовувалось своєю особливістю. Після численних пластичних операцій шанувальникам складно впізнати актрису. Її обличчя ніби втратило свою родзинку.

Донателла Версаче, 63 роки

Так, ніхто вже і не пам'ятає, як виглядала Донателла до безлічі операцій. Якщо на початку все йшло досить непогано, то тепер вона виглядає як карикатура.

Мелані Гріффіт, 61 рік

Колись Мелані була іконою стилю з дуже оригінальним обличчям. Прихильники любили її за оригінальні стрижки і сміливі експерименти з макіяжем, але потім актриса захопилася пластикою. Зараз 61-жінка зовсім не схожа на ту молоденьку зірку.

Ніколь Кідман, 51 рік

Ніколь - одна з найкрасивіших і знакових зірок Голлівуду. Вдавшись до пластики, вона не стала виглядати гірше, просто втратила свою приголомшливу індивідуальність.

Мег Райан, 56 років

Колись дуже миловидна Мег Райан після пластики перетворилася на карикатуру на себе. Останні фотографії зірки сильно розчарували шанувальників: асиметричне обличчя з неприродним розрізом очей і надто натягнутою шкірою – ось, що стало результатом невдалого преображення.

Нагадаємо, 5 зоряних матусь Голлівуду, які народили в 40.

Раніше Знай.ua повідомляв, як одягаються знаменитості в залежності від знаку Зодіаку.

Також Знай.ua писав, як виглядали відомі актриси на зорі кар'єри.