Знаменита британська модель Кейт Мосс з'явилася в жовтневому номері Vogue. У фотосесії модель придумала всі образи, виступивши стилістом.

44-річна Кейт Мосс підібрала розкішні образи. Кожним фото модель спробувала передати якусь емоцію, ефектно підкресливши її відповідним нарядом.

Модель у своїх образах акцентує увагу на сексуальності: вона приміряла вбрання зі шкіри. Також вона виступила в ролі сильної жінки на стильних чорно-білих фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно шанувальники звинуватили 44-річна модель Кейт Мосс в тому, що вона себе запустила. Легенда подіумів потрапила в об'єктиви камер на відпочинку і вразила світ. Вже нічого не залишилося від субтильній моделі: на зміну їй прийшла пухка тітка.

Багато хто висловловив подив, як при таких фінансових можливостях можна настільки себе запускати. Адже це Мосс на початку кар'єри сказала знамениту фразу: "Немає нічого смачнішого, ніж відчувати себе худою".

Однак, знайшлися і ті, хто вважає, що зовнішній вигляд Кейт абсолютно нормальний, адже вона вже не дівчинка. Незважаючи на те, що в купальнику Мосс виглядає не дуже апетитно, судячи з фотосесії в Vogue вона все ще велика модель.

Раніше повідомлялося, що співробітникам модного будинку Saint Laurent пощастило найбільше. Днями в мережу потрапили перші кадри нової чуттєвій фотосесії Мосс для популярного бренду.

Відомо, що зйомка проходила на березі райського піщаного пляжу. Супермодель позувала в квітчастих сукнях на суші і у воді, виглядаючи при цьому стильно і дуже сексуально.

Нагадаємо, 17 самих скандальних фотографій папараці в історії.

Раніше Знай.ua повідомляв, що екс-ангел Victoria's Secret потрясла апетитними булками на камеру.

Також Знай.ua писав, що Кейт Мосс оголилась на публіці, а точніше вибрала настільки невдалий наряд, що відразу натрапила на критику з боку шанувальників.