У середу, 10 жовтня, відома радянська і латвійська естрадна співачка, актриса Лайма Вайкуле виступить у Києві. Варто зазначити, що артистка представить свою нову програму "Бути щасливою". Чим вона здивує своїх шанувальників у столиці, розповідають «Подробности-ТВ».

Так, у Києві Лайма Вайкуле представить програму "Бути щасливою". Адже за роки творчих злетів і особистих розчарувань співачка дізналася ціну справжнього щастя. Уточнимо, що грандіозний концерт відбудеться о сьомій годині вечора.

Наголошується, що Вайкуле виступить разом із латвійським виконавцем Янісом Стібелісом, а також ансамблем трубачів і українським шоу-балетом хореографа Олени Коляденко Freedom.

Лайма Вайкуле

Як відомо, Лайма Вайкуле у 15 років стала солісткою Ризького оркестру радіо і телебачення під керівництвом композитора Раймонда Паулса. Саме він допоміг створити хіти співачки, які до цих пір популярні серед тисяч слухачів. З самого початку своєї кар'єри Лайма Вайкуле була прикладом європейської вишуканості і витонченості, які абсолютно не вписувалися в радянську естраду тих часів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше повідомлялося, що заступник головного редактора радіо Baltcom, який працює в Ризі, Родіонов Вадим розповів про реакцію жителів Латвії на заяву Вайкуле про гастролі в Криму. Він стверджує, що після скандального висловлювання співачки в ефір радіостанції почали дзвонити незадоволені громадяни.

Латвійська співачка Лайма Вайкуле заявила, що не поїде з гастролями в Крим ні за які гроші. І, як розповідає Вадим Родіонов, після цього в ефір радіостанції надходило чимало дзвінків від латишів, які не підтримували таку позицію зірки.

Нагадаємо, що дочка відомої російської співачки Любові Успенської втратила кілька зубів, впавши з велосипеда в Коста-Ріці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Алла Пугачова і Лайма Вайкуле у компанії Ігоря Ніколаєва весь вечір "тусувалися" на пляжній вечірці.

Також портал Знай.uа писав, що Лайма Вайкуле не провела в останню путь Йосипа Кобзона. Тоді концертний директор співачки заявив, що вона знаходиться в британській столиці.