Скандально відома українська співачка Ані Лорак, яка нещодавно прилетіла в Україну заради концерту на "Інтері", вже подала документи на розлучення до однієї з київських державних нотаріальних контор.

Після того, як ця інформація просочилася в ЗМІ, менеджери артистки попросили "поставитися з повагою і розумінням до особистого простору артистки", але журналісти звернулися до юриста, що спеціалізується на шлюборозлучних процесах, аби той дав коментаря. Про це пише "Без Табу".

"Схема така: якщо пара подає на розлучення в Україні, то позов подається до суду за місцем реєстрації сім'ї. Потім суд робить запит до Мін'юсту, Мін'юст робить запит в ту країну, де мешкає відповідач. Процедура довга і складна — вона повинна пройти всі інстанції між країнами. Як правило, це може зайняти декілька років",— розповів правозахисник.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Існує й інший спосіб: подати на розлучення за законами країни, громадянином якої є відповідач. У цьому випадку, Лорак потрібно звертатися до Туреччини. Слід звернути увагу на нюанси шлюборозлучного процесу цієї держави: у мусульманських країнах розлучитися набагато складніше, ніж у Європі. Процес може затягнутися на кілька років, і це ще не гарантія, що справа все ж таки закінчиться розлученням. Іноді зазначені причини суд може визнати недостатніми для розпаду сім'ї. І так, іноді такими є і зрада.

Окрім причини розлучення, окремо суд розглядатиме позов про поділ майна, нажитого за 9 років спільного життя.

Нагадаємо, співачка Ані Лорак, яка зараз мешкає й активно будує кар'єру в Росії, вирішила похвалитися фанатам в Instagram, що стала членом журі нового сезону російського шоу "Голос. Перезавантаження".

Як повідомляв раніше Знай.uа, вся Україна з хвилюванням стежила за подробицями особистого життя Ані Лорак, яка була сповнена труднощів і скандалів.

Також Знай.uа писав про те, що відома українська запроданкою Ані Лорак, яка живе і активно виступає в Росії, розлютила мережа виступом в українській столиці.