Популярна українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає сольно під псевдонімом NK, активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram і постійно тішить шанувальників відвертими знімками.

В цей раз дівчина опублікувала фото, яке підписники повністю розкритикували. Так, багато шанувальників звинуватило Каменських в надмірному захопленні фотошопом.

Свіжі фотографії співачка опублікувала у своєму профілі в Instagram.

Варто відзначити, що на знімках Настя позує в простому чорному топі і з природнім макіяжем, що додає образу жіночності та витонченості. Однак не всі фоловери оцінили натуральну красу знаменитості, тому що помітили велику кількість ретуші на фото.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Суцільний фотошоп", "Дуже постаріла останнім часом", - прокоментували підписники фотопортрет Каменських.

При цьому інші користувачі назвали Каменських "красунею" і відзначили, що вона у відмінній формі.

Раніше повідомлялося, що нещодавно Настя Каменських перевершила всіх зірок шоу-бізу своїм вбранням. У мережі з'явилося фото, на якому вона позує в сукні, що складається тільки з чорного боді та сітки поверх нього. Як можна побачити, це вбрання залишило оголеною більшу частину тіла співачки.

В мережі відразу з'явилися негативні відгуки про образ співачки: "Накидка від мух", "Якщо ти зірка то хоч бомжа роздягни...", "стиліста пора міняти, плаття жахливе", "Знову труси за сукню видати намагаєшся?".

Нагадаємо, що Настя Каменських досить продуктивно провела відпустку в Маямі. Співачка поїхала в Сполучені Штати для розкрутки своєї іспаномовної пісні "Peligroso".

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських не забуває радувати своїх шанувальників гарячими фото з відпочинку. Нещодавно з'явилися знімки, на яких артистка похвалилася хорошею фізичною формою в одному тільки яскраво-рожевому купальнику.

Також портал Знай.uа писав, що на нових фото Настя зовсім худа і без грудей. Фанати стурбовані, в коментарях соцмережі можна побачити безліч питань з цього приводу, але співачка ніяк не реагує на них.