Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковські, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, на цей раз продемонструвала відмінну фігуру і гарне плаття. Ось тільки вона сфотографувалася в дивному місці, в дивній позі і з не дуже вдалим виразом обличчя для реклами американського інтернет-магазину eBay. Відповідний знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Так, модель опублікувала рекламний пост з явно не найвдалішою фотографією. На знімку Ратаковські позує в місці, схожому на курилку бару. На ній відверта атласна сукня червоного кольору і коричневі чоботи до колін. Дівчина мабуть, хотіла продемонструвати сексуальний вигин тіла, але на фото це виглядає якось неприродно. До того ж, багато питань викликає вираз обличчя моделі.

Проте навіть таке дивне рекламне фото назбирало майже півмільйона лайків і понад півтори тисячі коментарів. Воно й не дивно, адже на аккаунт моделі, яка часто викладає голі фото, підписані майже 20 мільйонів користувачів.

Раніше повідомлялося, що Емілі Ратаковські розсунула ноги в незвичайному місці. Емілі Ратаковськи на своїй сторінці в соціальній мережі опублікувала фотографію з виноградника. У підписі до світлини модель написала "Вино і сонце".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На фото Ратаковські постала в спокусливій позі з розставленими ногами в чорних шортах. Груди модель прикрила коротенькою кофтиною. В одній руці дівчина тримає келих вина і сонцезахисні окуляри, а другою ніби поправляє волосся. За спиною у моделі ми бачимо величезний виноградник, вино з якого Емілі, очевидно, і п'є. Модель не вказує що це за місце. Немає в її Instagram і геолокаціі, яка б вказала, що це за виноградник.

Нагадаємо, груди Ратаковські побачив весь Instagram - рушник підвів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковські з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковські засвітити труси.