Відому російську співачку Аніту Цой екстрено прооперували. Лікарі виявили у неї семиміліметровий камінь в жовчному міхурі і негайно його видалили.

У співачки був заздалегідь запланований великий гастрольний тур, який мав розпочатися з Ташкента. Однак, за 2 дні до його початку артистку несподівано госпіталізували через сильний ріжучий біль в животі.

Спочатку Аніта не надала особливого значення болям, припустивши, що з'їла щось не те. Але в підсумку довелося терміново викликати швидку допомогу. Медики виявили камінь розміром майже в 1 сантиметр в жовчному міхурі співачки.

"Якщо вимірювати в діамантах, то це цілих 2 карата виходить", - жартує 47-річна поп-діва.

Їй провели операцію, після якої артистка повинна була залишитися під наглядом лікарів. Вони категорично наполягали на пост-операційній реабілітації і практично заборонили співачці перельоти і виступи.

Але, не дивлячись на всі рекомендації лікарів, Цой вже ввечері стояла на сцені концертного залу в узбекистанській столиці.

Після виступу співачка зізналась, що перед виходом до глядачів молилася про те, щоб все пройшло благополучно, а шви не розійшлися.

Нагадаємо, Аніта Цой разом з іншими російськими зірками розважали терористів в окупованому Луганську.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Цой разом з Філіпом Кіркоровим усиновили крокодила.

Також "Знай.ua" писав, в сім'ю Віктора Павліка прийшла біда - у молодшого сина музиканта виявили саркому, співак благає про допомогу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще