Біда завжди приходить раптово і ніколи не знаєш, звідки її чекати. Вона не вибирає, тому кожен може опинитись на місці людини, яка зіткнулась зі страшним горем.

У родину Народного артиста України, відомого співака Віктора Павліка прийшла біда: у молодшого сина музиканта Павла діагностували саркому.

Про це Віктор Павлік повідомив на своїй сторінці в Facebook і звернувся до небайдужих українців по допомогу в цій страшній ситуації в якій опинився.
У його 19-річного сина виявили рак хребців. Віктор Павлік у відчаї і просить допомогти.


"Звертаюсь до вас, друзі, за допомогою. Біда, не знаєш коли приходить і звідки. Зараз мені потрібна ваша підтримка як ніколи. Все це дуже жахливо, коли стосується дітей. В мого молодшого сина Павла саркома. Рак хребців. Писати все інше - зайве. Прошу допомоги", — повідомив співак на своїй сторінці у Facebook.

Співак також залишив всі реквізити для тих, хто хоче допомогти йому і його синові Павлу.

Всім привіт! Звертаюсь до вас, друзі, за допомогою. Біда, не знаєш коли приходить і звідки. Зараз мені потрібна ваша...

Geplaatst door Віктор Павлік op Maandag 8 oktober 2018

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До слова, окрім молодшого сина Павла у артиста є ще 34-річний син Олександр і 31-річна дочка Христина.

Нагадаємо, раніше Народний артист України Віктор Павлік закликав допомогти важкохворій відомій співачці Євгенії Власовій.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в одній з московських клінік помер відомий блогер Микита Шалагінов. Онкологія відібрала життя у хлопця, якому виповнилось всього 22.

Також "Знай.ua" писав, у Франції вивели протиракові молекули.