Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно. І цей раз не став винятком.

Ні для кого не секрет, що Анастасія Волочкова дуже часто займається рекламою у своєму акаунті. Більше того, як можна помітити з її сторінки, майже кожен пост – це реклама чогось. Вона вже рекламувала готелі, салони краси і навіть сантехніків та столярів. Цього разу Анастасія вирішила прорекламувати кондитерську. До того ж, для цієї справи залучила свою малолітню дочку Аріадну.

Так, на своїй сторінці в Instagram балерина виклала відео, на якому вона в картатій сукні в підлогу і навіть з подобою зачіски, рекламує магазин десертів. На кадрах також видно дочка Волочкової – 12-летняю Аріадну, яка теж розповідає про смачні солодощі, які рекламує її матуся.

Щоб не наражатися на критику, яка неодмінно полилася б на адресу старіючої балерини, Волочкова відключила можливість коментувати рекламне відео. При цьому пообіцяла своїм передплатникам 50% знижку на продукцію магазину десертів, який розхвалює в ролику.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Волочкова похвалилася обновками, але забула про плісняву на стінах. цього разу Анастасія виклала у своєму Instagram нове фото, на якому вона позує лежачи на оновленому дивані. От тільки серед яскравих подушок балерина була ледь помітна, чого не скажеш про плісняву на стінах, яку помітили уважні підписники.

Нагадаємо, промежина Волочкової схвилювала фанатів не на жарт.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова спробувала заспівати, чим сильно налякала фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова вивалила груди прямо в храмі.