Відомий російський шоумен, комік і ведучий програм на Першому каналі Іван Ургант здивував шанувальників дивною фотографією в своєму профілі в Instagram. Так, на знімку, зробленому не де-небудь, а в туалеті, Ургант позує стоячи в забрудненій сорочці.

При цьому забруднений не тільки одяг шоумена, але і його обличчя, волосся і руки. Все це вимазане різнокольоровими фарбами. Свою фотографію Ургант підписав лаконічно: "Я з'їв її… Веселку". Швидше за все, це черговий безневинний жарт знаменитого коміка, але шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати побачене.

"Просто стиляга райдужний", "Скітелстрянка", "Колір настрою", "Фотка клас, але там у тебе на носі така ржачная точка. Червона!", "Симпатична сорочка", "Коли з'їв "скітлз", "Іван фантазер, веселку з'їв подумки. Вона на тобі і ти схожий зараз на клоуна", "Тут повинен бути хештег pride", "З художником побився!", "Вступив у ЛГБТ-спільноту?", "Не з'їв... вирвало!", - пишуть користувачі в коментарях до фотографії.

Раніше повідомлялося, що головний "петросян" Путіна помчав за ізраїльським паспортом. Російський комік Іван Ургант вирішив отримати ізраїльський паспорт – при чому не тільки для себе, але і всієї родини. Це не завадило йому повернутися на прокремлівський "Перший канал" і далі продовжувати банально жартувати, ніби нічого не сталося. Про це на своїй сторінці в Facebook написав російський опозиційний журналіст, блогер Аркадій Бабченко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Російський шоумен, комік і актор Іван Ургант, якому в понеділок, 11 червня, росЗМІ приписали офіційне отримання паспорта громадянина Ізраїлю, дійсно поїхав на кілька днів у згадану країну. Однак нібито не збирається залишати Росію, яку "дуже любить".

Нагадаємо, як головний "петросян" Путіна Іван Ургант перетворився на ворога народу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Путін приготував млинці на кухні Урганта.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ургант потрапив у скандал з РПЦ.