Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Знаменитість часто пише віршики, від яких мліють його фанатки. На цей раз артист позував в одному з закладів, роблячи вигляд, що щось пише в блокноті.

"Не сближаюсь, не любя.
Не дружу для выгоды.
Что не близко, то х... (фигня)
Вот и делай выводы 😜🕺🏻🤣", - похвалився твором Козловський. Фанатки звичайно ж побачили глибокий сенс: "Це так... Дуже непросто зустріти людину, якій можна відкрити душу і при цьому бути впевненим, що туди не плюнуть...в наш час це рідкість.", "Ти мені сьогодні снився....🤭🤦🏻‍♀️не зрозумію до чого б це?🤷🏻‍♀️😅", "Непогана була б пісня... Може бути супер хіт))))", "Ти найкращий кохаю😍😍😍😍😍", "Думаю, що друг-це той, хто з дитинства. У зрілому віці друзів не шукають. Далі йде тільки кому хто потрібен і тд".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно, але більше він цим займатися не хоче.

Також знаменитість вже наближався до зухвалих вчинків в стилі Анастасії Волочкової, позуючи абсолютно голим, а тепер вирішив тягати за собою в літак букети троянд, як і балерина.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім. Щоб хоч якось похвалитися фігурою, він зробив з сорочки короткий топ.