Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів кадрами з нової фотосесії на своїй сторінці в Instagram. Так, знаменитість позувала у шкіряних штанях і короткому чорному топі. Варто зазначити, що зовсім нещодавно артистка пофарбувала волосся або просто одягла перуку, ставши платиновою блондинкою.

"І хвилюю тебе", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери ж почали хвилюватися на волосся Наді: "Схожа на Матір Драконів😁", "Думаю,це галімий перука", "Мені ненравиться а всі ті хто кажуть що тобі йде або без смаку або підлизи", "Надійка, без образ але блондинка тобі не дуже йде😘😘😘", "Перуку як у dua lipa в останньому кліпі....", "Господи , люди , вона не покоасилась , це ПЕРУКА .Дурні маленькі дівчатка , раззуйте очі".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва заінтригувала відмінною новиною: зовсім скоро вийде новий альбом і він буде просто неймовірним.

Також знаменитість позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

А ще Дорофєєва давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.