Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна співачка виклала зворушливе селфі з великою і пухнастою собакою. Так, артистка зізналася, що дуже хоче собі домашнього улюбленця.

"Дуже хочу собаку зараз!!! Велику і волохату , щоб вона обняла своїми величезними лапами. А ви більше любите собак чи котів?", - поцікавилася Тодоренко. Фолловери не змогли пройти повз: "Собак, якщо зберешся купувати раджу золотистих ретриверів. Нереально добрі і як ти хочеш обіймуть, потім не відпустять)))", "Котів. Собаки класні, звичайно, але добре вихований кіт - чудовий глава сім'ї і найвірніший господар! ❤️", "Я люблю тих, хто більш безпорадний, хто голодний, хто замерз, я не розумію, як можна любити більше кішок або собак, ти або людяний, або ні.", "Скоро не до собаки буде, Регіночка! 😊".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі за допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.