Дуже багаторічна зірка російської естради і за сумісництвом колишній чоловік Алли Пугачової Філіп Кіркоров знайшов собі ніби як постійну подругу. Ролі пасії російського поп-короля удостоїлася Катя Гусєва - 35-річна телеведуча і діджей.

Схоже, у них все серйозно, оскільки мадам вже навіть знайома з дітьми артиста. До речі, Катя теж мама: від попередніх стосунків у дівчини є 14-річна дочка. Познайомилася пара в минулому році на відомому конкурсі "Нова хвиля".

"Ідеальний чоловік", - так називає Кіркорова дівчина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я хочу зайняти своє місце поруч з Філіпом, а не місце Алли Борисівни. У якій ролі, в якості кого – час покаже", - говорить Гусєва.

"Чому я її обрав? В першу чергу, ми підходимо один одному у творчості. Вона створює індивідуальні проекти для моїх пісень. Потрапляючи в її руки, вони починають звучати зовсім інакше і подобаються глядачеві ще більше. Це нове прочитання старих і свіжих хітів. По-друге, вона вродлива, розумна, талановита і професійна. До всіх інших достоїнств ще й володар численних нагород як найкраща дівчина-діджей", - розповів Кіркоров.

Нагадаємо, Кіркоров добивав фанатів костюмом голого Арлекіно. Артист довів, що навіть епатажні кліпи "Колір настрою синій" і дивний бородатий дует з Басковим в кліпі "Ібіца" для болгарського перця не межа.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Баскова і Кіркорова готові лінчувати і вигнати з Росії за огидний кліп. У мережі з'явилися чутки про те, що легендарні російські співаки Філіп Кіркоров та Микола Басков, яким, здавалося б, пора йти на пенсію, гомосексуалісти.

Також "Знай.uа" повідомляв, що головний цирульник нарешті зізнався в любові до Баскова і Кіркорову.