Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram чудовою новиною. Так, знаменитість опублікувала новий трейлер до українського повнометражного фільму "Продюсер", який вийде на екрани 14 лютого. У ролику крім Слави відразу можна зустріти популярних артистів: Дашу Астаф'єву, Олексія Дурнєва, Мішель Андраде, Павла Зіброва та багатьох інших.

"@producermovie 😂 Мій перший млинець 🥞 не грудкою , а з варенням 😂 ( я сподіваюся )", - пожартувала Камінська. Фолловери не змогли пройти повз, але їх думки розділилися: "Хороша зіркова компашка! Коли прьемера ? @babaslavka", "о, у нас почали знімати фільми для дебілів, цілковита деградація суспільства(", "Це чудово, Славочка))))👍👍👍👍 чекаю з нетерпінням!!!!", "Все-таки хотілося б, щоб у фільмах знімалися професіонали, тобто люди, які отримали освіту в даній галузі... А коли знімаються особистості, нехай навіть дуже харизматичні, все одно це не той рівень кінематографа.", "Дуже цікаво подивитися, як зірки зіграють в кіно) думаю фільм веселий буде😉".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.