Відомий британський актор Орландо Блум, популярність якому принесли ролі у фільмах "Володар кілець", "Хоббіт" і "Пірати Карибського моря", показав зворушливі фотографії з бабусею. У підписі до фото актор розповів про свої теплі спогади з дитинства і зізнався в любові до своєї бабулі Доррі.

"Плекати спогади і моменти, святкувати і поважати життя, яке ми всі любимо. Ми сміємося, ми обіймаємо бабусю, матір, сестру, тітоньку, дружину, подругу, дочку, друга дитини, новонародженого, ми народжуємося, ми старіємо, ми хворіємо і ми вмираємо, ми знаємо, що любимо і улюблені. 98 років. І я такий радий, що був їх частиною. Іноді я лежу і думаю, що вона теж скоро пройде, можливо, перш ніж я прокинуся. Я пролив сльозу або дві згадуючи недільний обід з йоркширським пудингом (це краще, вона зробила). І смажена картопля і квасоля. Я так вдячний за свою бабусю Доррі, я люблю тебе", - мило написав Блум в підписі до фото.

На одному зі знімків актор позує біля ліжка, на якому лежить його старенька бабуся, і тримає її за руку. На другому він цілує руку бабусі Доррі. А на третьому фото крупним планом знята рука Блума, яка стискає руку бабці.

Раніше повідомлялося, що Орландо Блум і Кеті Перрі показали те, про що пліткували їх фанати. У середу в Монте-Карло пройшов гала-вечір по захисту Світового океану — князь Альбер II влаштував благодійний прийом і концерт за участю зіркових гостей в оперному театрі. Так, серед запрошених на килимовій доріжці помітили знаменитого актора Орландо Блума і його супутницю Кеті Перрі. Зірки вперше відвідали захід в якості пари. Саме цей вихід преса розцінила як початок нового етапу в їх відносинах.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, Кеті Перрі зганьбилася в мережі через попу Орландо Блума.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Орландо Блум облажався через iPad.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Піратів Карибського моря" засвітив самі інтимні місця.