Відомий український танцюрист, колись учасник, а тепер суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма, який також був членом журі гумористичного шоу "Ліга сміху", перетворився на діджея. Відповідний знімок з'явився в записі зірки в Instagram.

На яскравому фото Влад Яма позує в навушниках за діджейським пультом в позі діджея. У підписі до фото танцюрист написав: "Everybody dance now!", що перекладається як "Танцюють всі!". При цьому геолокація свідчить про те, що Яма загуляв в Одесі.

Шанувальники оцінили перевтілення свого кумира і почали засипати його компліментами в коментарях.

"Це хоч не сільська дискотека?", "Коли людина прекрасна – вона прекрасна у всьому", "Нічого собі", "Красава", "Ти тепер ще і ді-джей, скажи назва клубу, в якому ти працюєш, я з радістю прийду", "Талановита людина талановита у всьому! Браво, Влад!", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Влад Яма потрапив в аварію. Танцюрист повідомив про ДТП в Instagram Stories і додав звернення з проханням тримати дистанцію. Український танцюрист та шоумен Влад Яма в понеділок, 6 серпня, налякав і змусив нервувати своїх шанувальників. Так, знаменитий танцюрист опублікував на своїй сторінці в Instagram селфі і підписав його "ДТП", натякаючи, що з автором фото сталася неприємність.

Шанувальники в коментарях під знімком відразу почали питати, що сталося. Яма у відповідь на питання "Хто кого? Вас чи Ви?" зазначив: "Нас злегка". На даний момент подробиці події не повідомляються. Крім того, в Instagram Stories Влад додав звернення з проханням тримати дистанцію.

Нагадаємо, Оксана Марченко на хвилі успіху покидає "Танці з зірками".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відчайдушна домогосподарка Леся Нікітюк звернулася до фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що "Танці з зірками" приготували грандіозний сюрприз.