Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює приветати до себе увагу в соціальній мережі Instagram. 38-річна знаменитість часто радує своїх підписників відвертими фотографіями і епатажними витівками. Цього разу Вікторія Боня показала нове фото з Монако і попросила прихильників порадити їй, який фільм подивитися за чаюванням.

"Всім прекрасного вечора, дорогі мої! Я одягла затишний халатик і збираюся пити чай з чізкейком... я сказала це вголос? Це все Маница @mani_ca так погано на мене впливає. Ну не будемо про це, краще порадьте нам вбивчі фільми до перегляду!", - підписала фото модель.

Зазначимо, що на фото Вікторія Боня позує в синьому халаті з милим принтом, який більше нагадує коктейльне плаття. Крім того, до цього халата Вікторія, навіщось взула босоніжки на довгі ноги. Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати новий знімок зірки, а також радити фільми для вечірнього перегляду.

"Захоплююся!", "Красуня", "Тут ноги не красиві", "Це халатик?", "Яка гарна", "Дівчата, де ж обіцяна дієта? Які чізкейки!", "Віка, ще раз повторюся, синій колір дуже пасує Вам. А синій колір – королівський колір", "Бонечка – ти супер", "О боже, що це?", "Халатик бомба – що за бренд?", "Домашній халатик з босоніжками".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Вікторія Боня в черговий раз прикрасила собою обкладинку російського журналу "для домогосподарок". На головній сторінці вона з'явилася в суціному купальнику яскравого забарвлення під прицілом камери своєї подруги, яка менш професійна, але більш талановита, ніж інші фотографи. Але чашечки, призначені для грудей, зіпсували образ ідеальної москвички. Вони "з'їхали" вниз по тілу телезірки, що змусило прихильників Боні думати про існування 4 грудей на її тілі.

Нагадаємо, Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії. Цим заповітним бажанням виявився переїзд в іншу країну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Боня зовнішнім виглядом позбавила залишків честі Червону площу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Боня залишилася біля розбитого корита.