За словами Андрія Данилка, людина може залишатися патріотом незважаючи на те, якою мовою він спілкується – російською або українською. Незважаючи на це, громадянин країни повинен знати державну мову

Данилко


Про це пише “Оглядач”. Шоумен висловив свою точку зору, після чого почалася дискусія з цього приводу. Думка в соціальних мережах розділилося, адже зараз йде справжня боротьба за визнання і новий статус української мови.
Відомий артист також заявив, що саме поняття “патріот” частіше використовують для маніпуляцій.

“Я патріот. Але не хочу вживати це слово, воно ніби замащена”, — зазначив Данилко.
Коли ж у нього поцікавилися, у чому ж полягає особистий патріотизм зірки, він відповів, що в любові.

“Я люблю своїх людей, люблю Україну і все хороше, що тут відбувається. Я пишаюся тим, що я українець. І не в мові, тут справа. А у відношенні. Якщо ти у вишиванці грабуєш країну — це патріотизм? Або сталкиваешь людей, але при цьому говориш українською мовою? Це теж патріотизм?”, — задався питанням Данилко.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


Незважаючи на таку неоднозначну позицію, шоумен підкреслив, що знання рідної мови – обов'язок кожного українця.

Нагадаємо, раніше Данилко шокував фанатів огидною заявою. У рамках інтерв'ю до ювілею творець одіозною Сердючки відверто розповів про шкідливі звички та проблеми зі здоров'ям.

Головними проблемами, які не дають йому повноцінно жити, Данилко назвав пристрасть до алкоголю і їжі.


Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові намагалися зірвати концерт відомої української співачки.


"Знай.uа" писав, що Андрій Данилко зробив неоднозначну заяву про свій відхід зі сцени. Він повідомив, що втомився, страждає від провалів у пам'яті і не може випустити новий продукт. У зв'язку з цим усім йому потрібна перепочинок і відпочинок.