Епатажний російський актор, улюбленець глави Кремля Олексій Панін, прокоментував останню гучну подію, яка на слуху всього Саратова та висунув свою версію нової витівки.

Та, на сторінці в Instagram актора з'явилось відеозвернення до журналістів, в якому Панін просить не перекручувати події. Він пояснює, що проїзд по пішохідній частині був частиною зйомок фільму, а не грубим порушенням правил, мовляв він зірка і все можна.

Також Панін додав, що не лише він порушує правила дорожного руху, за його словами, це систематично роблять і самі місияни щодня, так би мовити, для них це є нормальним.

"Не встиг я сьогодні вранці приїхати на знімальний майданчик, як мені вже з усіх боків розповідають, що засоби масової інформації роздмухують новий скандал, пов'язаний зі мною, що виявляється, актор Олексій Панін на великій швидкості проїхався на Gelandewagen по пішохідній вулиці", - сказав актор.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За словами Паніна, він знав, що ЗМІ "роздують скандал" з події. Тому вирішив і своє слово сказати щодо скандальної події.

"По-перше, не я їхав, а мене везли. По-друге, ми знімаємо кіно. А, по-третє, більшість жителів Саратова прекрасно знають про те, що по цій вулиці люди їздять і під'їжджають до своїх домівок. Перш, ніж накидати чергове л*йно на вентилятор, уточнюйте інформацію, не брешіть людям", - заявив актор.

Додамо, напередодні Олексій Панін прокатався на Gelandewagen по пішохідній вулиці в центрі міста.

"Чисто по-Саратовської по пішохідній вулиці", - прокоментував ситуацію актор, додавши промовисте відео в Instagram.

Нагадаємо, нещодавно Олексій Панін шокував шанувальників новою цинічною витівкою. Суть скандалу у тому, що Панін в соцмережу звернувся до підписників та попросив допомогти повернути тіло дитини.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Олексій Панін розпочав зйомки першого режисерського фільму, головну роль в якому виконає Олександр Головін.

Раніше портал Знай.ua писав, що голлівудський улюбленець Путіна Голлівудський актор Стівен Сігал нещодавно висловив бажання зайняти посаду губернатора Примор'я.

Дивіться: Панін і собака