Розлучення Алли Пугачової і Максима Галкіна останнім часом все більше на слуху у громадськості. За чутками, російський гуморист, нібито, збирається піти від старої дружини до більш молодої коханки - ведучої Юлії Барановської, з якою закрутив роман ще кілька місяців тому.

Мережа також гуде, що телеведуча Барановська вагітна в четвертий раз, більше того, навіть є фотопідтвердження, а винуватцем "цікавого положення" нібито став галкін. Крім того, на просторах інтернету ходять чутки, що це не перша зрада шоумена примадонні – подейкують, що він крутив роман з донькою Алли Борисівни та своєю падчіркою - Крістіною Орбакайте та з українською співачкою Світланою Лободою.

Фанати з кожним днем все більше упевнені, що Галкін вже почав процес розлучення. а Примадонна, за словами шанувальників, останнім часом виглядає змученою і стривоженою.

Фанати звісно ж стали на бік Пугачової, вони обурені поведінкою невірного Галкіна, у якого до того ж двоє дітей. Проте, насправді, все може бути зовсім не так, як думає більшість.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Не виключено, що Алла Пугачова сама позбулася чоловіка, який останнім часом почав різко старіти. Крім того, в мережі подейкують про роман спартистки з молодим та талановитим казахстанським виконавцем Алішером Карімовим. Чоловік також є стилістом Примадонни.

Співак публічно зізнався, що Алла Борисівна є не тільки його наставницею, але і музою життя.

Відомо, що 32-річний виходець із Казахстану є стилістом співачки, саме він умовив артистку відмовитися від балахонів і показати публіці стрункі ноги. Саме Пугачова просунула свого дизайнера в шоу-бізнес, а також допомогла записати новий альбом.

Не виключено, що їхній роман триває вже давно, але тільки нещодавно Примадонна вирішила повідомити про це чоловіка, який буквально закурив і впав у депресію, дізнавшись, що дружина розлюбила його і має намір розлучитися. Пугачова знайшла коханця молодше, ніж Галкін, припустивши, що з більш молодим чоловіком вона продовжить своє життя.

Нагадаємо, в мережі Галкін пояснив, що відбувається з їхніми стосунками з Примадонною.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Максим Галкін показав їх життя з пугачовою одним відео.

Раніше портал Знай.ua писав, що Кіркоров показав, хто замінив Пугачову.

Дивіться: Алла Пугачова малює з донькою