Максим Галкін показав запис того, що відбувається навколо їх з Аллою Пугачовою особняка в підмосковному селищі Грязі.

"Сьогодні з ранку зняв навколо будинку. Які ж фарби у нинішньої осені - років десять таких не було!", - підписав він відео в Instagram, який супроводив піснею Примадонни "Осінь, осінь, разом будемо до зими".

Як повідомлялося раніше, відомий російський шоумен і комік Максим Галкін фактично спростував чутки про розлучення з Аллою Пугачовою.

Останні кілька днів у пресі обговорюється можливе розлучення Максима Галкіна з примадонною радянської естради Аллою Пугачовою. Приводом для цього стали чутки про роман Галкіна з 33-річною ведучою Юлією Барановською.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

Підігрівало чутки і те, що сам Галкін відмовився давати будь-які коментарі з цього приводу.

Також раніше ми писали, що днями діти зіркової пари російського шоу-бізнесу Алли Пугачової і Максима Галкіна відзначили свій перший ювілей - п'ять років з дня народження.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Ліза і Гаррі вже давно підкорили публіку і стали, можна сказати, всенародними улюбленцями. Але всередині самої сім'ї, виявляється, все не так гладко.

У той час як маленика Ліза постійно блищить в мікроблозі Галкіна, син рідко потрапляє в об'єктив татового фотоапарата. Фанати відразу ж запідозрили недобре і вирішили докопатися до істини.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

Також ми повідомляли, що відомий російський гуморист і чоловік примадонни Алли Пугачової Максим Галкін на весь Instagram показав, який він господар у своєму домі. Так, артист виклав відео, на якому він чистить фонтан у дворі свого особняка. Хто знімав ролик не відомо, але у кадрі також з'являється син Пугачової і Галкіна – Гаррі.

Пугачова та Галкін
Пугачова та Галкін

На відео гуморист у домашньому одязі – спортивках і толстовці – вміло і по-господарськи розчищає дно фонтану і паралельно коментує всі свої дії. Час від часу камера піднімається вгору, де на ганку стоїть Гаррі і щось підказує батькові.

Нагадаємо, Пугачова у підлітковій міні-спідниці налякала фанатів худобою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Пугачова з Галкіним пакують валізи в Україну.

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі прогримів грандіозний скандал з Галкіним і спермою Кіркорова.