Алла Пугачова і Максим Галкін не раз показували, чим годують своїх дітей, через що шанувальники дуже дивувалися.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відзначається, що Ліза з Гаррі харчуються звичайними сосисками, простою рибою та найзвичайнішими овочами та фруктами.

Крім того жодних очікуваних делікатесів на сімейному столі примадонни та гумориста журналісти та прихильники зірок ніколи так і не бачили. У той час все списувалось на звичайне виховання дітей у скромності. Проте експерти розповідають, що зірки всього навсього змушені економіти свої кошти через величезні борги.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відзначається, що на межі розорення зіркове сімейство виявилось через власне марнотратство. Так, один з їхніх замків дуже дорого коштує в обслуговуванні, зокрема лише на сплату комунальних послуг сім'я тратить близько півмільйона щомісяця. Крім того дорого обходиться і послуги песоналу. За чутками лише наня та прибиральниці отримують по 100 тисяч рублів кожна.

Більше того аналітики підрахували, що купівля примадонною будиночку на Кіпрі також вплинула на фінансовий стан зіркового сімейства.

Разом з тим варто відзначити, що відомий російський комік та телеведучий Максим Галкін розбив чутки про розлучення і дав кілька прихованих відповідей на дане гостре питання.

Останнім часом ЗМІ активно висвітлюють тему ймовірного розлучення Максима Галкіна з Аллою Пугачовою. Відомо, що приводом для цих новин стали чутки про роман Галкіна з молодою ведучою Юлією Барановської, яка нібито вагітна.

А ще більше підігрівало дані чутки те, що сам шоумен ніяк не реагував на будь-які коментарі з цього приводу. Так, після таких новин про розлучення Галкін в Instagram виклав спільне фото зі своєю дружиною.

На фото зображені Алла Пугачова, її донька Крістіна Орбакайте, сам Галкін, а також радянська і російська акторка театру і кіно, театральний режисер Галина Волчек.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Максим Галкін показав запис того, що відбувається навколо їх з Аллою Пугачовою особняка в підмосковному селищі Бруду.

"Сьогодні з ранку зняв навколо будинку. Які ж фарби у цієї осені - років десять таких не було!" - він підписав відео в Instagram, який супроводив піснею Примадонни "Осінь, осінь, разом будемо до зими".

Нагадаємо, онук Пугачової розкрив подробиці про свій "перший раз".

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода заінтригувала проханням.

Також "Знай.ua" писав, що Галкін показав життя з Пугачовою одним відео, фанати стурбовані.

Пугачова і Галкін з дітьми вибралися з замку на прем'єру мультфільму