Днями онук Алли Пугачової Микита Пресняков поділився інтимними подробицями особистого життя у ефірі одного із російських телеканалів.

Микита розповів, що перші два роки стосунків він і його майбутня дружина Олена не займалися сексом.

Відверте зізнання Пресняков пролунало в ефірі програми "Час покаже". Хлопець розповів, що пара почала зустрічатися, коли дівчині було усього 17 років.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"У плані сексу я чекав, поки вона сама не сказала, що готова. Два роки ми терпіли. У мене дуже велика сила волі, і якщо я ставлю якусь мету, то я її досягаю. У нас був у відносинах перерву на півроку. У цей період у мене була інша дівчина, з нею був секс, але я розумів, що це не те. У нас з Оленою вперше все сталося сплановано, акуратно і романтично. Алена дуже переживала ", - поділився онук Пугачової.

Нагадаємо, відомий російський комік та телеведучий Максим Галкін розбив чутки про розлучення і дав кілька прихованих відповідей на дане гостре питання.

Максим Галкін
Максим Галкін

Останнім часом ЗМІ активно висвітлюють тему ймовірного розлучення Максима Галкіна з Аллою Пугачовою. Відомо, що приводом для цих новин стали чутки про роман Галкіна з молодою ведучою Юлією Барановської, яка нібито вагітна.

Максим Галкін
Максим Галкін

А ще більше підігрівало дані чутки те, що сам шоумен ніяк не реагував на будь-які коментарі з цього приводу. Так, після таких новин про розлучення Галкін в Instagram виклав спільне фото зі своєю дружиною.

На фото зображені Алла Пугачова, її донька Крістіна Орбакайте, сам Галкін, а також радянська і російська акторка театру і кіно, театральний режисер Галина Волчек.


Як повідомляв раніше Знай.ua, Максим Галкін показав запис того, що відбувається навколо їх з Аллою Пугачовою особняка в підмосковному селищі Грязі.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

"Сьогодні з ранку зняв навколо будинку. Які ж фарби у нинішньої осені - років десять таких не було!", - підписав він відео в Instagram, який супроводив піснею Примадонни "Осінь, осінь, разом будемо до зими".

Також Знай.ua писав про те, що зірка російської естради і за сумісництвом колишній чоловік Алли Пугачової Філіп Кіркоров знайшов собі ніби як постійну подругу.