Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість зізналася, що сильно набрала у вазі за останній час. Так, артистка купила ваги, але вони показали невтішні цифри.

"Це звична я . Спагетті , пельмені і булочки . Я так люблю борошняне 🍕 Я постійно в залі і регулярні фізичні навантаження завжди допомагали мені уникнути за них покарання. Але вирішивши придбати додому ваги, моє життя тиждень тому кардинально змінилося. На екрані була показана цифра на 6 кг більше тієї, від якої я збиралася худнути. 🤨 Моя життєрадісність кричала «що ти дурненька , не в цьому щастя , тебе і такою люблять» . Але треті джинси в які я не увійшла швидко заглушили її крик . Отже сьогодні у мене важливий день . Вперше у своєму житті , я спробую провести його без мучного і без цукру 😫😫 Ще я вирішила провести один день повністю голодуючи , 24 години . Але як ви думаєте я впораюся ? Хто зі мною ? Є Поради по булочкам ?", - засмутилася Седокова. Фолловери ж почали підтримувати Анну і пропонувати їй худнути разом.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.