Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram відвертим знімком. Так, знаменитість повернулася оголеною спиною, задумливо дивлячись у вікно. Артистка запитала у фанатів, що краще: фотошоп або неідеальне тіло.

"Назріло питання.
Що краще:
1) неідеальне фото
2) ідеальний фотошоп ?", - поцікавилася Брежнєва. Фолловери почали відповідати: "Краще бути самою собою!", "Краще звичайно те що є насправді)хороший ракурс))", "Краще реальні фото.Адже це будуть ваші ,,родзинки,,,які роблять вас особливими,не схожими ні на кого іншого...", "Віра ви по справжньому красиві ! Я щодня дивлюся на вас і ... сідаю на дієту ))) ви стимул!", "Трошки яскравості і контрасту додати фотографії і буде ідеально... Вам фотошоп точно не потрібен", "Просто бути самим собою - означає бути красивим.• Ошо".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.

А ще артистка сіла на краю балкона в спідниці з леопардовим принтом і зізналася, що перебуває в гармонії з собою.