Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість зі своїм нареченим Владом Топаловим відвідали благодійний бал у Москві. Артистка зізналася, що побувала в казці, адже коханий зробив їй несподіваний сюрприз.

"Сьогодні вперше була на балу в компанії найпрекраснішого принца @vladtopalovofficial ! Він покликав мене на сцену , зізнався в коханні і заспівав для мене пісню 😊❤️ І як після такого не вірити в казки ?????! Хочеться, щоб це тривало вічніііість) Ви вже знайшли свого принца?", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери не змогли пройти повз: "Які ви круті!!! Бажаю вам нескінченного щастя!!!", "Просто обалденно дивитесь 👍👍👍і наряди нереальні в обох ", "Ви такі гарні і шалено один одному підходите !!!Любові вам і здоров'я!!!😘😘😘", "Він не дуже приємний якийсь ..обличчя", "Прекрасна принцеса , прекрасний принц , точно як у казці ! Залишилося тільки красивого народити спадкоємця ))", "Ну дочекайтесь хоча б 20 років разом.Потім будеш говорити яка ти щаслива.".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.