Кохання, на жаль, не вічне і часто проходить. Іноді навіть очікування поповнення в родині не може повернути колишні почуття і жінкам доводиться залишатися одним в такий важкий період. Про зірок, яких кинули під час вагітності, читайте в матеріалі Clutch.

Співачка Максім

Коли Максім була вже матір'ю-одиначкою, вона зустріла чоловіка — бізнесмена Антона Петрова. Їхні стосунки здавалися ідеальними, поки співачка не завагітніла. Появу доньки Петров так і не дочекався. Він майже одразу почав зраджувати Максім з молодою студенткою, а його знайомство з дитиною закінчилося в пологовому будинку.

Яна Павелковська

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Джигурда пішов від дружини Яни Павелковської коли вона була на останніх місяцях вагітності. Він вибрав партнерку по "Танцях на льоду" Марину Анісіну, яка згодом народила йому двох дітей.

Хайді Клум

Коли тодішній бойфренд дізнався про вагітність Хайді Клум, він не дуже зрадів. Він почав зраджувати і незабаром пішов від Хайді. На щастя, незабаром Клум знайшла чоловіка, який прийняв її і новонароджену дівчинку, по-справжньому полюбив обох.

Анна Седокова

Седокова хоч і не була заміжня на момент вагітності, але у неї був 25-річний бойфренд, який зрадив співачці. Анні нелегко було пережити такий удар в спину, але тоді у неї вже були дві дочки, які і допомогли їй впоратися з труднощами.

Валерія Гай Германіка

Режисер Валерія Гай Германіка сама стала ініціатором розриву стосунків з чоловіком, хоча на той момент вона була вагітна. Валерія дізналася про зради чоловіка, а також інші неприємні вчинки, тому відразу ж вирішила розлучитися з ним. Перспектива виховувати дитину одній її взагалі не лякала, адже вона цілком забезпечена і самодостатня жінка.

Нагадаємо, Анна Седокова вирішила сісти на дієту, адже не змогла влізти в джинси.

Як раніше повідомляв Знай.ua, з туманного Альбіону прийшли вельми цікаві новини. З'явилася офіційна інформація, що герцогиня Сассекская, дружина принца Гаррі Меган Маркл чекає дитину.

Також Знай.ua писав, про приголомшливі сукні, в яких будь-яка дівчина буде виглядати королевою.