У п'ятницю, 12 жовтня в Виндздоре відбулося одруження онукою британської королеви Єлизавети II принцеси Євгенії і бізнесмена Джека Бруксбэнка. На церемонії були присутні не тільки представники королівської сім'ї, але і багато зірок шоу-бізнесу.

Практично всі запрошені жінки одяглися по правилу. На них були сукні та капелюшки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Відійшла від цієї традиції лише Кара Делевінь, яка вирішила надіти брючний костюм, циліндр і стильні човники на шпильці.

День церемонії видався дуже вітряним і в зв'язку з цим було чимало незручних ситуацій. Особливо незручно відчували себе запрошені жінки, яким доводилося притримувати свої сукні. А відпустити капелюшок зовсім не представлялося можливим.

Гості вразили не тільки своїми сукнями, але й екстравагантними капелюшками. Деякі вирішили вибрати класичні варіанти, які не кидаються в очі, інші ж обрали в якості аксесуара химерні, яскраві капелюшки, які були доповнені не тільки вуаль, але й квітами, пір'ям, стрічками та іншими атрибутами.

Так, "Чорна Пантера" Наомі Кемпбелл доповнила свій блискучий ансамбль з сукні і болеро від Ralph & Russo високим капелюшком з квітами. Він також був виконаний в чорно-сріблястою стилістики.

Вразила своєю появою молодша сестра герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, яка зараз перебуває на дев'ятому місяці вагітності. Жінка виглядає прекрасно, а для весілля вибрала смарагдове плаття, елегантний капелюшок з стрічками і човники на шпильці, чим вразила всіх присутніх.

При цьому Кейт Міддлтон вибрала плаття кольору фуксії від Alexander McQueen, капелюшок з вуаллю і квітами, оксамитові туфлі і таким же клатчем.

Актриса Лів Тайлер виявилася розумнішою за інших, адже її маленький капелюшок був пришпилений і не злітав, як у інших дам.

Крім того, на церемонії в каплиці були присутні близько 850 гостей, серед яких були Кара Делевінь, Робі Вільямс, Лів Тайлер, Кейт Мосс, Роббі Вільямс і багато інших.

Нагадаємо, королівська сім'я перетворила весілля у фільм для дорослих. Британський телеканал BBC випадково згадав груди принцеси Євгенії під час трансляції її весілля.

Як повідомляв "Знай. ua", принцеса Євгенія затьмарила королеву одним аксесуаром. Принцеса Євгенія показала світу невідому до цього часу тіару.

"Знай. ua" писав про найяскравіші образи зірок на королівському весіллі. Гості вразили різноманітністю нарядів.