Багато знаменитостей прикладають просто титанічні зусилля для того, щоб бути стрункими. Вони регулярно займаються спортом, харчуються тільки здоровою їжею і дотримуються режиму. У той же час ці красуні в якийсь момент вирішили, що можуть бути прекрасними в будь-якій формі, і варто перестати мучити себе. Вони вирішили залишитися у своїй вазі і анітрохи про це не шкодують, адже найкрасивіше тіло у тієї жінки, яка себе любить. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Дженніфер Лав Хьюітт

Актриса народила двох дітей і після цього її злегка "рознесло". Дженніфер нітрохи не шкодує про те, що не повернулася до колишньої мініатюрної форми. У неї є улюблені діти і прекрасні жіночні форми.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ріанна

Раніше Ріанна була жіночною і спортивною, вона пишалася своїми розкішними стегнами. Останнім часом співачка, на думку фанатів, переборщила з "пишнотою". Саму Ріанну такі заяви нітрохи не бентежать, вона продовжує носити відверті вбрання.

Джессіка Сімпсон

Ще на початку 2000-х років блондинка з виразними очима, завойовувала світ своєю витонченою фігурою. Після народження першої дитини Джессіка додала у вазі на цілих 40 кілограм, з них вона змогла скинути лише половину.

Неллі Фуртадо

До моменту розставання з чоловіком співачка була мініатюрною і стрункою дівчиною. Стрес не дуже благотворно позначився на її фігурі, однак Неллі зовсім про це не переживає.

Лінда Євангеліста

Лінда - одна з найбільш затребуваних моделей світу, якій вдавалося підтримувати ідеальну форму до середніх років. Однак, останнім часом модель сильно розповніла, мабуть, вирішивши нарешті пожити в своє задоволення після стількох років строгих дієт.

Нагадаємо, американська співачка і актриса Джессіка Сімпсон поділилася з шанувальниками відмінною новиною: вона чекає на третю дитину. Про це Джессіка повідомила на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши фото своїх малюків.

Як раніше повідомляв Знай.ua, 5 знаменитостей, які трагічно погладшали.

Також Знай.ua писав, зовнішність цих знаменитостей є прямим доказом того, що дуже схожі один на одного люди можуть бути ніяк не пов'язані спільними генами.