Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила дуже зворушливо привітати російського співака Миколу Баскова з днем народження, адже 15 жовтня артистові виповнилося 42 роки. Так, Анна виклала пікантний спільний знімок, назвавши Миколу неймовірним, а ще чомусь поставила хештег "#ибицасердцеперестало".

"Дорогий і дуже коханий Микола @nikolaibaskov . Ти - унікальний і неймовірний! Я бажаю тобі відзначити твій День Народження приголомшливо і щоб #ибицасердцеперестало. Твоя Анна. ❤️", - трепетно підписала кадр Седокова. Фолловери не змогли пройти повз: "Роман чи дружба що між вами відбувається?", "Шикарна пара!!", "Краще б ви з ним одружилися. А то він останнім часом дуже сумний на всіх фото. А з вами він точно буде посміхатися", "Найкраще побажання, щоб серце битися перестало, ой, блін, з такими "дружніми побажаннями і ворогів не треба😳", "Бажає відзначити свій день народження приголомшливо в останній раз і померти))", "Навіщо Ви, Аня, смерті Колясику побажали?! 🤣 #чтотопошлонетак".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.