Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила похвалитися книгою. Щоправда, не своєю. Зробила це артистка в шубі і босоніжках за кермом автомобіля, так що кадр вийшов зовсім вже дивним.

"А ви думали.....🤣", - загадково підписала знімок Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "Вам подарували книгу, читати бажаєте? Ого, та посидіти за кермом теж дали..а на сигнал натиснути дозволили? А так-то ми нічого не думали, все ті ж кебли і шуба з тушкану, брудне волосся і злісний погляд", "Куди ви вирушили, самотня Анастасія? Долюблять вас сьогодні? Аж надто вигляд у вас недолюблений. Переживаю за вас.", "В шубі і босоніжках🔥🔥🔥", "А ми думали і думаємо, що у вас ... Це взуття до ніг приклеїлося, і спите ви теж в ньому 🌜.", "Гріх сміятися над хворими людьми! А те, що людина хвора, це ж очевидно: тільки міські божевільні так одягаються. Якась шубейка кургуза, голі ноги, босоніжки зі смітника...".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчасте і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.